Jos Kap

Al ruim 30 jaar richt Jos Kap als advocaat zich op het bijstaan van ondernemers. Het succes van Jos Kap is niet alleen gelegen in zijn grote ervaring als MKB-advocaat, maar ook in zijn eigen ondernemerschap. Jos Kap is oprichter en bestuurder van meerdere bedrijven in verschillende branches. Het is de combinatie van uitgebreide juridische kennis en ervaring en de directe bekendheid met het ondernemerschap in al zijn facetten, die Jos Kap maakt tot de adviseur, sparringpartner en advocaat die u zoekt.

Jos Kap rondde in 1980 zijn rechtenstudie af en werd in 1987 beëdigd als advocaat. Hij was onder andere partner bij De Haan Advocaten en bij advocatenkantoor Overes (thans Bout) in Groningen. Hij trad in het verleden in verschillende faillissementszaken op als curator. Sinds 1996 houdt Jos Kap als zelfstandig advocaat en deels als partner praktijk in Groningen waarvan de laatste 10 jaren gevestigd aan de Bornholmstraat.

Mr. D.J. Kap heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Verbintenissenrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Contact

Heeft u interesse? Neem gerust contact met ons op.

Contact opnemen

Neem contact op

+31 (0)50 - 311 04 41
info@kap-advocatuur.nl